Αναγόμωση Μεγαλύτερη προβολή

Αναγόμωση

refill

Νέο προϊόν

Εξοικονομήστε από 50-80% με τον τον σωστό τρόπο. Αναγομώστε τα μελανοδοχεία σας και τα toner σας!

Περισσότερες λεπτομέρειες

0,00 € με Φ.Π.Α

Άλλες πληροφορίες


Αναγομώσεις Μελανοδοχείων

Η αναγόμωση μπορεί να φαίνεται απλή διαδικασία όμως δεν είναι! Δεν φτάνει όμως μόνο να αναγομωθεί το μελανοδοχείο για να λειτουργήσει, πρέπει να αναγομωθεί με τον σωστό τρόπο χωρίς να το τραυματίσουμε . Επίσης πρέπει να χρησιμοποιηθεί η σωστή μελάνη και πάνω απ’ όλα να έχει τέλεια ποιότητα στην εκτύπωση. Η αναγόμωση γίνεται με την διαδικασία HFQ (Hand-Fill-Quality) . Κάποια μελανοδοχεία όμως που έχουν ξεραθεί ή δεν χρησιμοποιήθηκαν σωστά, καθαρίζονται εσωτερικά και αναγομώνονται με την βοήθεια διάφορων ειδικών μηχανημάτων. Έπειτα γίνεται ο έλεγχος των μελανοδοχείων ώστε να βεβαιωθούμε για την σωστή λειτουργία τους.

 

  • Έλεγχος μελανοδοχείου
  • Καθαρισμός μελανοδοχείου και αναγόμωση
  • Δοκιμαστική εκτύπωση

Το κόστος και ο χρόνος της αναγόμωσης διαφέρει σε κάθε μελανοδοχείο. Καλέστε μας στο 2310820202 για να σας ενημερώσουμε.

 


Ανακατασκευή Toner


To toner είναι το δοχείο των Laser εκτυπωτών. Χρησιμοποιεί γραφίτη για τη τελειότερη απόδοση στις εκτυπώσεις. Διαθέτει διάφορα μηχανικά μέρη (Drum, PCR, Mag-Roller, W.Blade, D.Blade, γρανάζια) τα οποία αλλοιώνονται κατά τη χρήση του. Αφού το δοχείο αδειάσει υπάρχουν δύο τρόποι για την επαναχρησιμοποίηση του:  Το ξαναγέμισμα και η ανακατασκευή. Στην ITPlus κάνουμε ΜΟΝΟ ανακατακευή

 

  • Έλεγχος toner
  • Ανακατασκευή (Εσωτερικό, καλό καθάρισμα από τα υπολείμματα παλιού γραφίτη, αλλαγή φθαρμένων μηχανικών μερών, επαναγέμιση με αποφόρτιση από το στατικό ηλεκτρισμό, προσεκτική επανασυναρμολόγηση του δοχείου ώστε να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα)
  • Δοκιμαστική εκτύπωση

Το κόστος και ο χρόνος της ανακατασκευής διαφέρει σε κάθε toner. Καλέστε μας στο 2310820202 για να σας ενημερώσουμε.