ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ


Όλες οι αποστολές στην Ελλάδα χρεώνονται με το ποσό των 5€ εκτός αν αναφέρεται κάτι διαφορετικό στην παραγγελία και πραγματοποιούνται μέσω μεταφορικής εταιρείας  εντός 2-3 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που η παραγγελία θα έχει ετοιμαστεί. Υπάρχει δυνατότητα αντικαταβολής με πρόσθετο κόστος 3,00€ ανά παραγγελία. Σε δυσπρόσιτες περιοχές ενδέχεται ο χρόνος παράδοσης να είναι μέχρι και 5 μέρες. Κατά τις περιόδους εκπτώσεων ενδέχεται ο χρόνος παράδοσης να είναι ελαφρός αυξημένος λόγο μεγάλου όγκου παραγγελιών.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

To itplusnet.grπροσφέρει δικαίωμα επιστροφής του αγορασμένου προϊόντος, εντός 2 ημερών από την ημερομηνία που αναγράφεται στο παραστατικό αγοράς του προϊόντος, σε περίπτωση που δεν μείνετε ευχαριστημένοι, ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο. 

To itplusnet.grείναι πρόθυμο να δεχτεί την επιστροφή του προϊόντος, να σας το αλλάξει με κάποιο άλλο της αρεσκείας σας, να σας παραχωρήσει πίστωση για το ποσόν της αξίας του προϊόντος που θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναντι κάποιας άλλης αγοράς σας από τo managerfashion.gr.

 Πριν την επιστροφή του προϊόντος, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τo itplusnet.grστο 2310820202 ή με email στο info@ itplusnet.gr

 Το συνολικό μεταφορικό κόστος επιστροφή επιβαρύνει εξ’ολοκλήρου την εταιρία εσάς.

 **Το επιστρεφόμενο προϊόν πρέπει να είναι στην πρωτότυπη συσκευασία του, με όλα τα παρελκόμενα υλικά, και με το πρωτότυπο παραστατικό πώλησης.**